Blog
Seluruh warga SK Seri Bintang Utara mengucapkan Selamat Datang kepada Puan Noriah Bt Hj Ismail selaku guru besar yang baru menggantikan Puan Che Norizam Bt Abdullah serta Puan Noriyati Binti Pit sebagai Guru Penolong Kanan Tadbir dan Kurikulum menggantikan Puan Lily Rashimah yang bersara wajib pada bulan Oktober lalu.


Puan Noriah Bt Ismail sebelum ini bertugas sebagai Guru Besar di SK Bangsar manakala Puan Noriyati merupakan Guru Penolong Kanan Tadbir dan Kurikulum di SK St Theresa (2), Brickfields. Puan Noriah dan Puan Noriyati mula menjalankan tugas di SK Seri Bintang Utara pada 27 November 2017 . Tahniah diucapkan kepada kedua-duanya. Selamat menjalankan tugas dan semoga dengan kehadiran puan berdua, SK Seri Bintang Utara terus melonjak sebagai salah sebuah sekolah yang disegani dalam dan luar negara.

Tahniah!
Di Seri Bintang, Pembelajaran Melangkaui Sempadan

Kekal Berhubung Bersama Kami

Segala komunikasi dan penyampaian maklumat SK Seri Bintang Utara adalah melalui laman web ini, surat-menyurat dan juga aplikasi Whatsapp sahaja . Pihak sekolah tidak mempunyai sebarang akaun media sosial rasmi seperti Facebook, Instagram dan Twitter. 

Statistik Kunjungan

266982
Hari IniHari Ini45
SemalamSemalam747
Minggu IniMinggu Ini4749
Bulan IniBulan Ini6587